I'm a lucky man

Så nu sitter jag är i mitt pojkrum på golvet, käkar kaviar mackor och livet kan knappt bli bättre än så här. För två dagar sen var jag med på golvet fast sovande på shithole (schipol) och ville bara hem. Mitt flyg hade blivit inställt och att få spendera tid på en flygplats ala Tom Hanks var allt annat än vad jag ville göra. Vi spolar klockan 16 timmar senare äntligen så hade jag landat i Linköping. På väg hem från gående från flygplatsen för att överaska dom där hemma. Väl hemma träffade jag familjen, käkade lövbiff, tog ett bad och sen drog jag ut med grabbarna (En magisk kväll)... It feels good to be home, baby! Feels good to be home.
http://www.youtube.com/watch?v=MH6TJU0qWoY

A-team

Söndag i New York och jag vaknar upp till monsunregn... Glöm paraply för det  blåser bara bort, men en ny dag och nya mål ska uppnås. Ska vakna till liv och ge mig ut i stormen för att ta mig till Svenska Kyrkan för att plugga med A-team. Det är finals i business på tidag så det är mycket som står på spel så idag blir det att fortsätta förbereda sig och inrikta sig på målet som är A.

Igår efter massa timmars hård arbete på bibblan så fixade jag och Robin den sista julshoppingen. Vi fick tränga oss igenom bland 10 000 tals människor som inte förstår konsten att gå snabbt. Men till slut så var det färdigshoppat. (hoppas ni ser fram emot alla fina paket ni ska få där hemma :) ) Sen drog vi hem fräshade och drog in mot West Village. Väl på smörgåschef vart det middag äkta entourage style. Antagligen sista gången som vi fyra gick ut och käkade. Slutet på en era, men början på en ny och den kommer att bli sjukt bra. Bra tider väntar runt hörnet och på tisdag så smäller viktigaste tentan hitills. På torsdag är jag och Angy på väg tillbaka till Europa och sen så smäller det ;)

Låt mig förklara
Om jag är pank är jag stor i min tanke, 
det jag tror, min vision, mitt fokus, mina frön dom ska gro
det är inget hokus pokus, det är en självmedvetenhet
att alltid vilja vara större det är min mentalitet
Jag är stor i tanken, stor i livet, stor i sättet 

Bryant Park
En kväll någonstans i New York
NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI A A A A A A A A A A A A A A A-TEAM

Ett Julkort Från New York

Du skulle sett i morse snön på 5:e avenyn. Det skulle du tyckt om det var en mäktigt syn.  Otroligt vad jag kan relatera till Maruos senaste låt sätt på den och fortsätt läsa efter det ;) http://www.youtube.com/watch?v=rBOkLSHWMIc


Så vilka kändisar och hur star strike har jag  hunnit bli medan jag har bott här i New York? Mina roomates (flickorna) träffade ju kändisar titt som tätt när de var ute på äventyr. När jag och Anniken skulle dra och träna för några månader sen så gick vi tydligt förbi Wiona Ryder, men jag var så inne i min egna värld så jag missade det totalt. Förra veckan gick jag förbi The New York Palace Hotel och då var det inspelningar pågång för ett nytt avsnitt av Gossip Girl. Dagen efter det så såg jag en av de mest kända profilerna här i New York: Donald Trump. Han var på väg för att kolla på när dom tände julgranen på Rockerfeller center och där han gick in var man tvungen att ha ett speciellt "VIP kort".

Fick tillbaka mitt Excelprov så A i CIS115 sjukt skönt :) Visst det är några små läxor kvar, men det A är klart. Nu är det bara tre ämnen kvar och business 100 slutexamen är tung, men har börjat lite idag och imorgon blir det en hel dag. Stort gratis till Johan Nordqvist som fyllde år igår.

Guds Stad

Satt och kollade Guds Stad igår med Angy och Robin. Var ett bra tag sen jag såg den sist så kom inte riktigt ihåg allt, men filmen handlar om livet i kåkstäderna i Brasilien. Om brottsligheten och hur det är att växa upp där. Det kanske inte låter lika spännande som filmen är, men många tvister och filmen ligger på top 10 på imdbs lista. Så om du inte har sett den ladda ner den/ köp den direkt. Jag följde med Angy till tunnelbanan och vi drog in på en affär som har öppet dygnet runt. Killen i kassan trodde att vi snackade portugisiska så lite påverkat kanske man blev av Rocket och Lil Ze.

http://www.youtube.com/watch?v=6bXVlNPA8f4&feature=related

Hade en väldigt sen midterm i Business igår och det kändes faktist riktigt kanon. Tror faktist att jag spikade alla frågor förutom en så nu är det bara invänta torsdagen och se om jag har rätt. Men det känndes sjukt skönt. Nu är det bara en vecka kvar i skolan och det börjar verkligen dra ihop sig och bli mer att göra för varje dag som går. No Pain No Gain som Arnold Schwartzenegger sa.  En vecka och på torsdag nästa vecka sitter jag och Angy på ett flyg mot Amsterdam. I Amsterdam byter jag plan och beger mig mot Världs metropolen Linköping.
Central park.............
Fredagen den 17:e klockan 15:30 så anländer ett plan till Linköpings flygplats. Ses snart..................

All I Want For Christmas Is You

Dom senaste dagarna har varit som en berg och dalbana... Väldigt skönt att vi inte behövde ta business examen idag då de senaste dagarna så har man varit någon annanstans. Men smått och gått så har väl livet mer och mer blivit mer normalt. Men samtidigt är det här något man alltid kommer att ta med sig och något som man alltid lär tänka på. Svår förklarat, men allting har sin tid och det är bättre att känna som man känner än att försöka förtränga något.
Men nog om det negativa till det positiva.

I tisdags tittade jag förbi på när den stora julgranen från Norge skulle tändas vid Rockefeller Center. Jag tyckte det var ganska mycket folk överallt och uppskattade det typ till 10 000.
Men jag tror att min uppskattnings förmåga inte var på topp. Det var tydligen 500 000 människor där !!!!
Samtidigt kan jag ju förstå varför då det var flera stora artister som uppträdde. Bland annat Jessica Simpsons, Josh Groban, Jessica Simpsons och Susan Boyle bland annat.
Det var folk överallt och jag skulle möta upp lite kompisar vit en vit lastbil som var lite längre fram. Väl i kön lyckades jag och Ida komma fram till att vi stog typ 10-15 meter ifrån varandra. Men vi nådde aldrig till dom andra förens Julgranen var tänd.
Grannen kanske inte ser så hög ut på kortet, men jag skulle chansa på att den är ca 3-5 våningar hög.

Men imorgon så är det ju http://www.youtube.com/watch?v=YWqe8asC1rU

RSS 2.0