Mini Golf

Mini golf sporten där jag får utlopp för all min ilska och glädje på samma gång. En sport där man slits mellan total lycka och förtvivlan. Dagens runda vart vid Riverside med Daniela och Dan.


Dan och jag gjorde oss iordning för en kamp på liv o död. Varje gång Dan missade så vart jag mer glad än när jag själv fick en hole in one (spik). Mini golfen hittade jag och Douglas då vi gick ner från 50 gatan till Battery Park vid vattnet på den västra sidan av Manhattan. Vi såg även ett stort hangarfartyg och gick förbi Chelsea Piers där man kan spela "riktig" golf.

Daniella redo för att ge oss killar en rejäll match och ta fram sina bästa tricks som hon har lärt sig i Norge.

Efter mycket frustration, tårar, svett och hårt slit så hade vi fått fram en segrare. Segraren sitter till höger sida på kortet ;D

Roadtrip till Rhode Island

I lördagsmorse så lämnade jag New York för att bege mig till Rhode Island. Ett område som inte bara är känt för sin dressing (Rhode Island sås) utan främst för sina fina stränder. Vår destination var New Port och som chaufför var det Kalle "privatchauffören" Mobeck Petersson.


Den fina Kian (Kia som jag tror är sydkoreansk) vart våran bil under denna trip till Rhode Island

AKTA ETT RÅDJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR ( Nee tog bara ett kort innan det var dags att åka iväg)

Lite taktik snack innan det var dags att åka iväg i Bilen... Vi var tvugna att ta tåget utanför New York vilket tog ca 40 min och sedan taxi i 15 min för att komma till Bilfirman så var uppgång runt 6-6:30 på lördagmorgonen.
Delstopp nummer ett först lunch och sen glass på Cold Stone. På Cold stone kan man få glass och sen välja med massa olika grejer att ha i glassen. Jag åt mellon sorbe med gummibjörnar. Sebastian käkade vanilj med något i.....

Ett antal timmar senare och massa radiomusik senare så var vi äntligen framme ;D Stranden som vi hittade först var ingen bra badstrand, men skön strand att bara koppla av på.

Rhode Island mer än bara sås del två kommer lite senare idag :)

Gooooooooood morning

Goooooooooooooood morning New York !!!!!!

Hemma hos Douglas efter lite Biljard igår och efter att ha gått förbi bion o kolat om det fanns några biljetter till harry potter. Kön var galet lång och det kommer att komma upp lite bilder på hur lång den var inom de närmsta dagarna.

Idag så blir det skriva uppsats, besöka central park för att eventuellt spela Tennis med Douglas och Patrik som står på schemat för förmiddagen.


Gårdagskvällen slutade på en franskrestaurang där Douglas käkade mat. Sen så avrundades kvällen med en hel del biljard och nu i efterhand så hade det varit bättre om jag hade spelat biljard som liten istället för att använda händerna hemma på farmor o farfars biljardbord....

Upp och Ner, Ner och Upp

Ny dag nya möjligheter... Efter att ha sovit 1 timma och 20 min mer än planerat ( till 9:20 istället för 8:00) så är det dags för lite shopping och brunch....

De senaste dagarna har jag inhandlat fläkt hushållsartiklar och roliga grejer som man behöver men inte vill lägga pengar på.  Köpte mig även en mus till datorn, men det känns mer som en investering än en onödig utgift.

Det löste sig med mitt language test för det var tydligen redan betalt, men jag måste ner och hämta det innan jag börjar min första lektion idag. Efter att jag har hämtat den så ska jag nästan ner till Wall Street för att ha Psykologi. Efter det så blir det några timmar rast då det blir jobba lite på en läxa och ta det lite lugnt...

Angående att jag vart rånad så han som var anklagad valde att erkänna det hela, men han hade inga pengar vilket gör att jag inte kommer att få någon ersättnin. Det positiva är att jag inte behöver ta mig till någon rättegång för att vinna ialla fall.


Igår så gick jag istället för att ta hissen i skolan och slutade på att ha gått uppför ca 40 våningar när dagen tog slut ;)





Back in the loop

Tillbaka tillbaka tillbaka.... Efter att blivit av vinkad och fått trevlig sällskap till Arlanda av Farmor och Farfar så är jag tillbaka i New York.

Farmor/Farfar eran smörgås kom väl tillhands i Frankfurt för jag hann inte käka mellan planen...


Hitills har jag hunnit:

Städa mitt rum

Köpt en fläkt ( 30-35 grader på rummet då överlever man inte utan fläkt)

Köpt hygen prylar

Nytt block till skolan

Fixat Mumble

Gjort ett schema på Ajfån så jag vet vilket klassrum jag ska till



Prinsen av Europizza (Kungen är Erik och Drottning Henke)

Saker att göra:

Måste ringa till domstolen idag. Jag vart ju rånad på tunnelbanan för några månader sen och jag vart kallad till domstol då jag ej var hemma och nu måste jag höra av mig så jag inte får böter. (Det är mot lagen att inte dyka upp i domstolen, men i det här fallet visste jag inte om att jag skulle dit.)

Ringa till NYU agående om mitt svenska test och kolla så allt är betalt. Jag fick en räkning när jag kom hem som eventuellt måste betalas på 250 buck ;/

Börja skolan :) Börjar första lektionen om 20 min... Gick upp klockan 06:00 imorse och jag är riktigt taggad inför den nya terminen och dags att fixa massa nya fina betyg ;D


RSS 2.0