The Adjustment Bureau

Bio Rio - Kino - Going to the movies. Andra gången på kort tid som jag och Douglas drar o kollar in en ny film. Denna vecka vart det The Adjustment Bureau med Matt Damon.

Filmen handlar om Matt Damon som spelar en ung Politiker som är på väg att bli Guvenör och så träffar han en tjej som han blir förälskad , men han kan inte se henne igen för att då förstör han planen som finns för han och tjejen. Det finns en grupp "människor" som styr Världen och ser till att allt följer planen. Mer än så vill jag inte berätta utan att förstöra handlingen, men den var riktigt bra.

Nu är ju vi människor fria att göra våra egna val och dom är inte styrda som i filmen. Men ändå vad många små beslut som vi tar i livet är dom som leder upp till dom stora händelserna i livet. Hade du inte gått på den där festen, gått ut den där dagen så kanske allt hade varit annorlunda och du kanske inte hade levt det livet som du lever idag. Även om du inte väljer att göra en handling så är det i sig en handling. Alla handlingar små och stora påverkar livet och hur livet utformar sig.

Dagens citat är från Paulo Coelho:

Lev Livet
Våga Ta Risker
Våga Ta Första Steget
Följd Ditt Hjärta och Dit Det Leder Dig


Kommentarer
Postat av: Anonym

UNAGI!

2011-03-15 @ 06:41:23
Postat av: Mamma Susi

Vill se den filmen också! Snart leder dina steg dig till din hemstad! Men i nya lgh.....Vi väntar o längtar! Kramis Mammi

2011-03-15 @ 06:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0