Du ska veta att jag saknar dig

JA Jag lever och NEJ jag har inte glömt bort er där hemma. Schemat de senaste veckorna har varit galet och det känns som jag har 1000 bollar i luften. Så vad har hänt sen sist? Kort och gott allt o lite till.  För att summera det hela lite kort:

 

* Event nere på CBGB med jobbet (Ramones, Guns and Roses, Zepplin med mera har spelat där)

 

Blivit anställd på min skola på bloggare. Så snart byter jag hemsida och börjar blogga på engelska (Farmor jag har inte glömt bort dig kommer att översätta det till Svenska åt dig)

 

* Sveriges mest kristna människa jag vart intervjuad när jag var och köpte en kannelbulle i Svenska Kyrkan för deras tidning/hemsida

 

* Var med på en photoshoot på jobbet i måndags och deltog i att göra höst 2012 katalogen för mitt jobb (Passade även på att leka modell och ta lite egna bilder)

 

* Intervju nummer 2 på Lördag för en polsk blogg om mitt internship och hur det är att jobba inom modebranshen. Tänkte ta tillfället i akt att marknadsföra min nya blogg och njuta av att något intresserar sig för vad man gör om dagarna.

 

*Blivit Nykterist.... Nee nu ljuger jag , men det var ett antal veckor sen jag var ute och slirade ordentligt. Med två jobb+skola+söka jobb blir det inte mycket tid kvar till annat, men när jag väl får lite mee time känns det underbart. Plus att jag älskar att få arbeta med det som jag arbetar med :)

*      Börjat planera inför att familjen kommer hit. Bara 4 veckor kvar :D Har planerat in en hel del aktiviteter, men lämnar det mesta öppet så det går att anpassa efter deras önskemål. Kul att ni äntligen kommer hit :D

 

* Jag börjar misstänka att Peter Sipens Stalkar mig efter att ha sett han några fler gånger på Union Square. Träffade "Paulie Walnuts" from Sopranos i Fredags och i dag var det en A-kändis på jobbet, men det ska bli betyligt mer intressant att få träffa kändisarna från hemma plan och få reda på vad ni har hittat på de senaste månaderna.

 

Bilden är från klockan 8:00 am på en söndag inför Man U vs Man C. Steven var väldig "nöjd" med resultatet.

 

Dags att ladda batterierna och njuta av de sista veckorna i New York ;)



RSS 2.0