Philly the taste of liberty part 1

Fredag Freddag Fredag... Födelsedags fest för Linda Broberg på East End Bar och dagen efter var det dags att åka till Philly. Jag vart vän med ägaren till baren och drack därefter gratis resten av kvällen. Vaknar en timme innan det är dags att ge sig av. Efter 5000 sms och ungifär 10 000 samtal till Camilla så svarar hon äntligen. Vi möts upp på Grand Central utan att vi vet vart vi ska. Till slut så lyckas Camilla få tag i Joakim som hade lyckats hitta "buscentralen" i Chinatown. Frukost på Starbucks och sen så var äntligen "the philly gang" på väg till Philadelphia.



Här är Carolines mästerliga photo som ser ut som det skulle kunna vara ett skiv omslag. Från vänster: Caroline, Mr Mobeck, Camilla och Joakim. På kortet sitter vi längst upp på den berömda Rocky trappan.

Väl framme i Philly började vi med att ta massa turistbilder på diverse byggnader och statyer. Här dom finaste och dom högsta byggnaderna i Philly.

Den här Love skylten är en av symbolerna för Philly tillsamans med Rockytrappan, Rockystatyn och the Liberty Bell med flera. När vi kom var det dessvärre omöjligt att ta kort på den för så himla populär är den. Nee nu ljuger jag det var demostrationer mot att USA regering försöker upplösa lärarnas fackförbund och detta kommer leda till att de förlorar många av sina rättigheter. Amerikansk politik när den är på topp ;)

Här i en av många giftshops som vi besökte. Här har jag på mig Benjamin Franklin glasögon och en "bysse" i Emil tappning.

Joakim spanar in något gammal president hus. Kollade faktist inte till vilken president det tillhörde. Men dom hade kvar vissa delar av huset. Joakim håller även koll på "barnet" (Intern resehumor).

Caroline vid den berömda the Liberty Bell (Frihets klockan). How did it taste like? It taste like freedom.

Frihet, demokrati, hopp och en bättre framtid. Rösta på Kalle Mobeck Petersson som er nästa president. Börja med att avskaffa kungen sen så kommer Sveriges första president få folk att glömma bort Olof Palme. Mobeck ett namn för framtiden och för ett tryggare Sverige.


Kommentarer
Postat av: gittan

Fina bilder. Men du, kungen vill jag ha kvar. Inte som har dar skattepengar just nu gar till nio st x-presidenter med fruar. Betty Ford, Nancy Reagan,Carter x2, Bush x4 och en Clinton. Hillary jobbar ju fortfarande. Alla med pensioner + sakerhetsvakter betalda. Alla mangmiljonarer i sig sjalva. Heja Kungen. Kram

2011-03-02 @ 05:12:04
Postat av: Vanessa

Hörru Kalle!

Fick man inte slå dig eller nåt om du inte uppdaterat på 2 dagar...? :P

2011-03-04 @ 19:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0