Melodifestivalen 2011

Spektalet den underbara shown, hjälp nu byter jag kanal, programmet som väcker många känslor är snart slut för det här året. Det är dags för final i Melodifestivalen. Ni som inte bryr er om Melodifestivalen kan sluta läsa nu... För idag handlar det bara om Melodifestivalen...
Låtarna som borde ha gått till final.
1. Melody Club - The Hunter
Melody Club gör comeback med samma glada pop sound som när de släppte Electric för en himla massa år sedan. Klockrent glad pop som fick en 7:e plats i sin deltävling. Hur tänkte Sverige? Svaret är dom tänkte inte alls.
2.Sebastian - No one else could
Sebastian levererar som vanligt i den trallvänliga pop sång.  Helt obegripligt att han inte lyckades ta sig vidare från denna del tävling. Låten förtjänade minst en plats i andra chansen. Trösten för Sebastian är att denna låt lär spelas mycket på radio
3. Christian Walz - Like Suicide
Helt outstanding i den dåliga tävlingen från Göteborg. Där Brolle Jr går vidare och vinner med bland det sämsta som någonsin har varit i en final i Melodifestvialen final. Tillsamans med Broller så är han väl den som är bäst klädd i det här årets tävling.
Om ca en timma så smäller det. Thomas Di Leva kopian The Moniker kommer att göra upp om Segern med Sveriges egen Manboy också känd som Eric Saade. Det pratas om Danny, men hans dåliga låt in the club kommer visa att även om man är populär så vinner man inte om låten är kass. Så kommer den nya Di Leva med hans kärleks låt att slå Sveriges nya Flickidol? Förhoppningsvis inte. Det är inget fel på The Moniker eller hans låt, men om man inte klarar av att vinna sin deltävling kommer man aldrig att lyckas i Eurovision. Skickar vi The Moniker kommer vi inte att han en chans. Det bästa alternativet att skicka är Eric Saade - Popular om vi vill ha en chans i Tyskland senare under Våren.
Startfältet i Finalen:
1. In the Club
Artist: Danny Saucedo
Betyg: 2+

Tjatig låt. Vi förstår att du är in the club och det räcker inte med att vara en populär artist för att vinna den här tävlingen. Usssshhhh

2. Spring För Livet
Artist: Sara Varga
Betyg: 3

Trall vänlig låt som kommer att komma i top 5 ikväll.  Kommer inte att funka utomlands, men trallvänlig svensklåt.

3. Oh My God!
Artist: The Moniker
Betyg: 4
Blir bara bättre och bättre för varje gång man hör den. Tyvärr var den inte tillräckligt bra första gången och i Eurovision kommer folk bara att höra den 2 gånger. Det kommer inte att räcka för att ta sig vidare från semifinalen.

4. 7 days and 7 nights
Artist: Brolle Jr
Betyg: 1
Fy fan att den här tog sig till final visar hur snygg alla tycker att Brolle är. För sången är bedrövlig. Botten placering på g.

5. E det fel på mig
Artist: Linda Bentzing
Betyg: 3
Linda har tävlat med bättre låtar än den här. Men schlager utan Linda Bentzing är inte schlager. Kommer att placera sig runt 4-6 plats. Inte bästa låten hon har ställt upp med, men samtidigt har hon blivit mer folklig.

6. Leaving Home
Artist: Nicke Borg
Betyg: 3+
Backyard Babies sångare Nicke ställer upp solo i melodifestivalen med en rock ballad. Inte riktigt min typ av låt, men ändå en bra låt.

7. Me and My Drum
Artist: Swingfly
Betyg: 4
Alltid gillat Swingfly enda sen han gjorde cobrastyle och hey boy med Teddybears. Bra låt som påminner om touch and go. Kommer nog att komma sist eller näst sist dessvärre.

8. I'm In Love
Artist: Sanna Nielsen
Betyg: 2-
Gillar inte Sanna Nielsen det som ger det dåliga betyget. Ser ut som en tjej som skulle kunna vara hämtat ur en reklam film för livets ord. Kommer att få en bra placering, men nej ussh skicka inte den här. Medelmåttig låt och med en artist med en utstrålning som en psalm bok.

9.  The King
Artist: The Playtones
Betyg: 4
Det svänger ju som Baloo sa i Djungelboken. Känns som en låt som skulle kunna vara skriven här i USA. Mina roomates undrade vad det var för amerikansk artist som hade gjort låten. Kunglig låt som skulle kunna vara gjord av the king.

10.  Popular
Artist: Eric Saade
Betyg: 5
Fredrik Kempe hur gör du? År efter år skriver du klassiskt schalger på ett mästerligt sätt. Iår har du skrivit en riktigt kanon låt till Eric Saade som bara måste vinna ikväll. Han kan dansa, han kan sjunga, det är ett bra nummer och han kommer få massa röster pågrund av sitt utseende. Sverige måste skicka denna låt om vi ska ha någon chans i vår. Lycka till Ikväll.

Dags att börja städa innan det kommer över lite kompisar för att se på finalen :)




Kommentarer
Postat av: Mamma Susi

Missade allt då vi var på Mejeriet i vADSTENA - MEN DIN LILLASYSTER smsADE RESULTATET! jAG TYCKTE NOG ATT sAADES låt var bäst- den sätter sig som ett smäck. Men båda Swingfly och Nicke B var riktigt bra. In the club var urtjatig!!! Swing it baby!

2011-03-13 @ 01:58:54
Postat av: Bladh

Saades låt är för "safe". Sticker nog inte ut tillräckligt för att vinna. Ta sig till final gör den säkert, men en mittenplacering där är troligt.



Sedan att rimma impossible mot possible är ju bara blasphemy

2011-03-13 @ 04:13:09
Postat av: Lena

Du låter som den värsta mästerkommentator. Bella sken som en sol varenda gång Eric Saade visade sig i rutan. Du skulle bara se henne när han vann. Det sa hon redan första gången hon såg honom att Eric ska vinna. Kram

2011-03-13 @ 08:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0