Ashes to ashes

Det nya modet i New York är nu att en stor del av befolkningen har börjat ha svarta kors gjorda av aska i ansiktet. Anledning till det är att det var fettisdagen häromdagen och är man katolik går man till prästen för att han ska göra ett kors av aska på en i ansiktet.

Ibland händer det även att man glömmer bort det och undrar varför alla människor går runt med svarta fläckar i ansiktet. Det är då man tänker efter: "Vad fan har hon gjort för något i ansiktet". Sen ca 5 sekunder senare just det ja det var ju fettisdagen nyligen eller Mardi Gradi som man också kan kalla det.

Innebandy idag för 4:e veckan och börjar äntligen komma in mer i spelet. Kondition är på väg tillbaka och det känns som det kommer att smälla på rejält nästa vecka. Förhoppningsvis blir det två träningar till innan jag drar på semester till det varma och soliga Norden.

Så himla bra live. Kanske bland det bästa som du någonsin har gjort live Håkan?
http://www.youtube.com/watch?v=OBEI9c3LeBE&feature=feedf
Kalle Balboa Pose - På Ramunderberget. On top of the world

Kommentarer
Postat av: Mamma Susi

Härligt kort från Sörping - sommar!!! Idag ska det bli ett ruskväder med regn och kraftiga vindar! Men det är ljusare nu och lättare att komma upp på morgnarna! Kramis

2011-03-10 @ 07:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0