Super Bowl Söndag

Eller Super Bowl Sunday som dom säger här borta i USA. Efter en lång "fotbolls" säsong så möts de två bästa lagen efter slutspel i den sista matchen i amerikanska fotbollssäsongens sista match. På äkta amerikansk maner drog vi till en pub för att njuta av Super Bowl Buffen och försöka förstå oss på sporten som kallas för amerikansk fotboll. Även fast jag kan reglerna så gick det väl si så där.
I Finalen var det Packers mot Steelers och efter en jämn match stog Packers som segrare. Vad käkar man då vid en super bowl buffe? Mackor fyllda med skinka,sallad och någon röra, korv med bröd, någon form av kalops, pasta gratäng, kyckling vingar, någon annan pasta röra och någon annan form av kött.

Super Bowl Buffe - mat mat mera mat. Fördelen är också att buffen  är gratis då pubarna försöker locka folk att gå till deras bar istället för att välja någon annan. Mycket beror på att matchen håller på i ca 4 timmar och att man kommer till baren lite innan matchen så dom hoppas att man ska dricka väldigt mycket öl. Amerikanarna satsar även pengar på resultat och har olika former av spel som man kan vinna på om man har rätt resultat under ett visst skede av matchen. Henke och Jag drog hem lite innan matchen tog slut då vi kännde att vi hade fått våran dos av Super Bowl för det här året :)

Snabbfakta: 30 sekunders reklamfilm under Super Bowl kostar 20 miljoner kr.

Kommentarer
Postat av: Pontus

Gratis buffé vad i helvete? Ge mig! Blev det några chicken wings då? O viktigast av allt, blev det nån DRESSING?

2011-02-07 @ 22:22:28
URL: http://pontuslinaochnorrmannen.blogg.se/
Postat av: Kalle

Här i New York är det överflöd av barer så då är maten gratis på Super Bowl ;D Oja det vart ett antal wings vet inte riktigt vad det var för sås till, men gött var det :) Har bara testad den där bluecheese dressingen. Har du något som du rekommenderar annars till wingsen?

2011-02-08 @ 02:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0