Ramlar

TGIF må vara ett av dom bästa utrycken som kommer från amerika. För er som inte vet det så står det för Thank God It's Friday. Veckan har susat förbi och skolveckan fick bästa tänkbara avslutning med torsdagsklubben. Igår spelade vi Beer Pong som är en typiskt amerikansk drick spel där man ska försöka kasta två pingsbollar i några koppar som står längre bort på ett bord. Varje lag har nio koppar på varsin sida av bordet.
Efter många hårda bataljer på Beer Pong mot lite ameriknare så tog yttligare än härlig torsdag slut. Veckan innan hade varit fylld med en hård press att prestera och verkligen ta fram äns a-game. Jag hade 3 midterms inom två dagar och det var bara ställa in siktet på A och sätta sig och nöta. Nu en vecka senare så kom belöning och känsla av att hård arbete lönar sig. Fick A på all proven vilket känndes sjukt skönt. Fick tilbaka Business Law (Affärs Juridiks) provet igår och jag var en av två som hade fått A. Så känndes väldigt skönt och ska bli skönt snart att ytterligare en termin är avklarad. Med tanke på att det har varit väldigt mycket att göra dom senaste veckorna.

Nu är det fredag och födelsedags party o imorgon så åker jag till Philladelphia kända för sin ost, Rocky statyn, sina mackor och att dom har frihets klockan.
http://www.youtube.com/watch?v=p8oPxyxWv1Q&feature=related

Kommentarer
Postat av: gittan

Bra gjort Kalle, sla dom me alla dina stora A.

Ha et sa kul i Phil.

Kram

2011-02-25 @ 22:38:10
Postat av: Mamma Susi

Din lilla pluggis - du är duktig du!!! Vad ska du bli när du bli "stor"????? Pappa hälsar att du är sååå duktig! Ta det lugnt i Philadelphia och HÅLL I PLÅNBOKEN!! Många kramar och pussar Mammi

2011-02-25 @ 23:10:39
Postat av: Lena

Snyggt jobbat Kalle och grattis från oss alla. Kram Lena, Christer, Maria, Alex och Bella

2011-02-26 @ 09:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0