Sunday lovely Sunday

U2 Sjöng Sunday bloody Sunday, men den här söndagen var inte en sådan. En bra start på dagen genom att kolla på Fotboll hemma hos Douglas i loungen. Tyvärr så vart ju inte resultatet like bra för Arsenals del. En trevlig dag innehållande Tacos, Marknad, Tv-spel, Konstiga rummet i Grand Central station och massa trevlig sällskap.
'
Uppe på Douglas tak

The View

Mera utsikt - Här emot Riverside...

Shack en gentlemanna sport ( för övrigt andra kortet där min tumme är i vägen) som Steven och Douglas gjorde upp i. Efter ett tips från Coachen (Mig) så slog Steven Douglas i en relativt kortföreställning.

Dommare Lundberg hållde koll så allt gick enligt reglerna.

Det var marknad uppe på 95:e och på broadway. (På västra sidan av Manhattan). Det fanns lemonad för en dollar, solglasögon, kebab, grillat, hamburgare, kläder och lite allt möjligt. Inte mycket som är tillräckligt intressant för att köpa med hem, men en hel del att kolla på.

Ett hekto kanel tack ;)

Nästa stop för dagen vart den trevliga Taco Aftonen. Där bjöds det på Tacos, Svenskt godis och trevligt sällskap. Ett par intressanta diskusionner om olika dialekter (Ääääääääääääääääälg), falsklegg och vad som har hänt på senaste tiden. Snören och Ahlgrens bilar är sjukt mycket godare när man inte befinner sig i Sverige :)

Kvällen avslutades sen på kvällen hos Patrik i en stenhård kamp på liv och död i FIFA.

Kommentarer
Postat av: Mamma Susi

Jo, en trevlig söndag verkar det ha blivit. En fråga : Har inte Douglas åkt hem till Sverige?? Vilket härligt "soldeck"/slapparställe!! Marknaden lät som nåt för mig! Idag väntas det 18 grader o sol. Har leteat fram ett par sandaler och det blir tights och inte jeans idag! Vi syns på Skype" ikväll"

Kramis

2011-04-19 @ 06:20:52
Postat av: Kalle

Nej det var Robin som bodde hos mig och åkte hem. Douglas bor fortförande kvar uppe på på västra sidan av Manhattan. Det fanns handväskor för 40 spänn så du hade säkert hittat något.



Nu hann ju inte ni komma in på skype, men jag är inne imorgon nästan hela dagen.... För att jag måste börja plugga inför proven som är nästa vecka ^^

2011-04-19 @ 22:34:55
URL: http://neyorkcityboy.blogg.se/
Postat av: Therese Nilsson

Ja, inte är det då "Eeeelg" det heter som ni i söder säger :p Fjolligt! ;)

2011-04-21 @ 21:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0