Mycket av allt

Mycket nojja och mycket känslor har det varit över dagen och för mycket av det hela på en gång, men när jag väl kom hit så förstår jag varför jag ville flytta hit... Känslan går inte riktigt att beskriva, men nu är jag här och allt som det är så himla mycket av ska jag ta för mig så mycket det bara går av :)
Men först så blir det sova ifatt och imorgon så tar jag över New York ;)
Här slaggar jag inatt........

Kommentarer
Postat av: Mamma Susi

Hoppas att rummet var så här snyggt som på bilden! Hittade du transformator sladden? Du har den "nånstans" - känn efter för den är ju hård! Var det häftigt att flyga in över N Y? Fick du nån trevlig stolsgranne? Blev det taxi eller shuttle till hotellet? Sängen direkt eller miniprom? Mamma undrar mycket.....Kiss & Hugs Mom

2010-09-06 @ 06:56:49
Postat av: Mikael Andersson

Ska bli ett nöje att följa denna bloggen Kalle, jag hoppas verkligen att det är helt awesome. Ta hand om dig och njuuuuut av The Big City Lifestyle

2010-09-06 @ 12:45:53
URL: http://www.pekingmicke.blogspot.com
Postat av: Kalle

Mamma: Du såg ju rummet idag på webcam så det ser ju nästan likadant ut bara att det är grönt överkast istället för rött :) Mot slutet var det riktigt häftigt då man såg hela manhattan... Kunde knappt tro att det var på riktigt. Nee satt brevid något holländsk par så flygresan var ganska trist, men såg ialla fall två filmer :).



Jag åkte shuttle in till hotellet så det var jag två svenskar tjejer, en tysk, en från liberia och två från texas... Var riktigt kul hann man prata om lite allt möjligt :) När jag kom till hotellet försökte jag hålla mig vaken så länge som det gick, men somnade vid 21:30 och är nog minst lika trött idag.. Däremot idag har jag sett stan ska skriva om det i bloggen :)



Mikael: Do it ska dela med mig av the big city lifestyle :)

2010-09-07 @ 03:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0