Mästerdektektiven Kalle Blomkvist

Mästerdektektiven Kalle Blomkvist, Robin och Dogge var ute i lördags o försökte lösa det mystiska fallet mannen utan minnen.
Kalle Blomkvist och hans två sidekicks gav sig ut på Manhattan. Mörkret hade lagt sig över Stan, det blåste halvt storm, men att mörkret hade lagt sig över stan spelade ingen roll då hela stan var upplyst av reklam skyltar och lyckstolpar. Första stoppet Hotel Empire. På Empire Hotel resonera dom kring vad som hade hänt den där torsdagkvällen då mannen utan minne hade blivit av både med sina värdesaker och sin plånbok. De började utreda händelsen och försökte gå igenom händelse förloppet. Med utsikten över halva staden längst uppe på Empire Hotel tog de ett beslut. De skulle försöka återskapa torsdagskvällen och bege sig till den platsen som man sist hade hört att mannen utan minnen hade skådats på.

Ca 20 minuter framme på platsen började de söka igenom området för att finna några ledtrådar och bevis på var mannen utan minne hade tagit vägen. Området var som Manhattan i ett nötskal, höga byggnader, lite små delis som säljer mackor o matvaror, irländska pubar och massa restauranger. Det fanns ändå något som gick att lägga märke till som man inte såg överallt på Manhattan en väldigt stor parkering full av bilar. Ett tydligen tecken på att man befinner sig långt väster ut på Manhattan. Det var nu dags att försöka finna vittnen som hade iakttagit mannen utan minne....

Hur det gick i fallet är en helt annan historia... Men vi besökte ialla fall två ställen som tydligen är med i Gossip Girl innan kvällen var slut. Först the Empire Hotel som någon köper i serien och New York Palace som någon i serien bor på under första säsongen. Det blev en relativt lugn Lördag, men besök på många nya ställen..

Igår så vart the bio med grabbarna och det vart Ben Afflecks (debut som reggisör?) The Town. Hade ingen förväntningar på filmen alls vilket gjorde att den vart sjukt bra..  Skickade även in essän igår igen så nu hoppas jag på det bästa... Nu blir det plugg och leka mästerkock innan det blir in till the city.

Första dagen i skolan
När jag gick på min tre timmars långa tur från Midtown till Battery Park
På min födelsedag :)

Kommentarer
Postat av: mamma susi

Hoppas den minneslöse mannen har bra hemförsäkring! Snygga tjejer.....

2010-10-18 @ 20:38:07
Postat av: Gittan

Masterdektektiverna kunde val ha tagit hjalp av FIB eller CIA. De hade sakert stallt upp.

Det regnar i CA.

2010-10-19 @ 22:02:07
Postat av: Anonym

Vi hittade lite ledtrådar, men vi lyckades inte riktigt hitta hela vägen fram så NYPD fick sköta det istället..



Här tror jag att det ska regna från och med på måndag och ett tag framöver.

2010-10-24 @ 18:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0